Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de la Joventut de les Illes Balears torna a la Fundació Triangle Jove

Aquesta entitat és l'espai de col·laboració entre els consells de la joventut de Catalunya, Comunitat Valenciana i les Illes Balears que es va fundar el 1999 per fomentar l'associacionisme entre el jovent

20431
El Consell de la Joventut torna a la Fundació Triangle Jove. | @conselljoventut

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) ha acordat aquest dissabte tornar a incorporar-se a la Fundació Triangle Jove, l'espai de col·laboració entre els consells de la joventut de Catalunya, Comunitat Valenciana i les Illes Balears que va ser fundat per aquests tres òrgans l'any 1999 amb l'objectiu de fomentar l'associacionisme entre el jovent d'aquests territoris.

L'antic CJIB hi va formar part des de la seva fundació fins que es va extingir, l'any 2012. Amb la reincorporació en la Fundació, el CJIB disposa «d'un instrument per multiplicar esforços en defensa de la joventut i per compartir idees i bones pràctiques».

El CJIB ha pres aquest acord durant el ple ordinari que aquest matí s'ha celebrat al casal de barri de l'Escorxador de Palma. Un altre acord important ha estat l'admissió de sis nous membres -Creu Roja Joventut, Noves Generacions de les Illes Balears, Fundació Pere Tarrés, Asociación Amiticia, Associació d'Altes Capacitats i Talents d'Eivissa i Formentera i Joventuts d'Esquerra Republicana-, amb la qual cosa ja són 30 les entitats de l'àmbit juvenil que pertanyen a aquest òrgan que canalitza la participació dels joves en el desenvolupament polític, econòmic, social i cultural de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.