Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort aprova inicialment l'ordenança de terrasses i la zonificació turística de Palma

20363

L'Ajuntament de Palma ha aprovat inicialment aquest dijous l'ordenança de terrasses i el projecte de zonificació turística, que prohibeix el lloguer de vacances a plurifamiliars.

En declaracions a la premsa, la tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha anunciat, en relació a la normativa de les terrasses, que a partir d'aquest divendres s'obrirà un període de 30 dies d'al·legacions públiques i que seva aprovació definitiva està prevista per al mes de juliol. Així mateix, ha assegurat que Palma «tendrà l'ordenança de l'ocupació de la via pública aquest estiu i es recuperarà l'espai».

D'altra banda, el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, ha recordat que el projecte de zonificació de Palma s'ha pres d'acord amb la iniciativa presentada per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma que va ser aprovada en 2017.

En declaracions a la premsa, ha manifestat que el lloguer turístic és un dels causants de l'increment del preu del lloguer a la ciutat i que amb aquesta iniciativa tendran l'oportunitat de regular-ho. Hila ha destacat que la motivació principal d'aquest projecte és facilitar l'accés a l'habitatge als residents, ja que «Palma perd molts joves i treballadors perquè no poden pagar-se un pis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.