Setmanari d'informació local - 138 anys

La Xarxa d'Aigües Públiques pretén millorar el cicle de l'aigua de Mallorca amb l'impost turístic

20317

La Xarxa d'Aigües Públiques de Mallorca s'ha mostrat partidària que es millori el cicle de l'aigua de l’illa amb el finançament de l'impost de turisme sostenible. Segons ha detallat l'entitat en un comunicat, amb aquest objectiu, els municipis que formen part de la Xarxa d'Aigües s'han reunit amb la Institució Antoni M. Alcover de Manacor per preparar projectes conjunts.

Els integrants de la Xarxa gestionen directament les xarxes d'aigua dels seus respectius termes, i estan compromesos amb la millora de la qualitat i l'eficiència del servei que donen a la ciutadania.

Els gestors públics d'aigües de Mallorca presentaran projectes que s'emmarquen en tres línies d'acció perquè siguin finançats amb els fons de l'Impost de Turisme Sostenible.

Així, la xarxa impulsarà estudis de caracterització de les masses d'aigua subterrànies. La realització d'aquests estudis en l'àmbit de cada municipi serà «clau» per conèixer els recursos disponibles a l’illa.

Altres línies d'acció de la xarxa són la possibilitat d'instal·lar plantes desnitrificadores biològiques o canviar els vehicles obsolets que formen part dels serveis d'aigües per vehicles elèctrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.