Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Formentera demana al Consell que reguli l'accés al Far d'Es Cap

20313

El Partit Popular de Formentera proposarà al Consell, en el ple d'aquest divendres, que reguli l'accés al Far d'Es Cap des de l'1 de maig al 31 d'octubre i que els vehicles per als visitants que accedeixen a la finca siguin elèctrics. Tot això, a més d'instar la institució insular a un millor control i conservació de la zona.

La portaveu adjunta del grup popular, Anna Negre, incideix que «el Consell ha de vetllar més per la sostenibilitat mediambiental i per la neteja de la zona». En aquest sentit, destaca que «duim des de 2015 proposant mesures per a un millor manteniment de la finca i l'equip de govern (Gent x Formentera) segueix sense fer res al respecte».

La zona del Far d'Es Cap està declarada com a Xarxa Natura 2000 i rep un gran nombre de visitants en temporada alta, «el que de vegades provoca que es produeixin punts descontrolats de fems o que, també, per exemple, hi hagi venda ambulant», apunten els populars.

En el ple d'aquest divendres, el Partit Popular de Formentera proposarà, també al Consell, bonificacions en els impostos per als vehicles amb nivells d'emissió de CO2 inferiors o igual als 120 gr CO2 / km. Aquest tipus de rebaixes fiscals ja s'apliquen en diferents ajuntaments de l’Estat espanyol i «l’ordenança contempla una bonificació del 75% de la quota de l'impost als vehicles híbrids».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.