Setmanari d'informació local - 138 anys

Antònia Font torna a l'escenari per defensar la llibertat d'expressió

20155

Antònia Font torna a l'escenari després que s'hagin complit cinc anys de la seva dissolució com a grup. La llibertat d'expressió, emperò, sembla que els hagi fet reviscolar, i ha estat motiu suficient perquè el grup mallorquí de pop-rock més famós, torni als escenaris.

El pròxim 17 de juny en el marc del concert per la llibertat d'expressió que es durà a terme en el Palma Arena, arran de la condemna de tres anys i mig de presó al raper Josep Valtonyc, acusat d'injúries a la corona espanyola i enaltiment del terrorisme, tendrem l'oportunitat de tornar a gaudir d'Antònia Font.

Antònia Font fou un grup de música mallorquí, nascut el 1997, que es caracteritzava per la seva música festiva i per les seves lletres humorístiques i fantasioses. Entre els temes de l'univers creatiu d'Antònia Font destaquen, especialment, l'espai, l'astronomia i tot el que es relaciona amb l'astronàutica; però, també, l'ambient més quotidià i proper, que estableix un joc constant entre una perspectiva local, global i universal o còsmica del món.

Habitualment, se'ls classifica com a grup de pop, tot i que ells manifesten que en el moment de compondre les cançons no tenen «prejudicis d'estil», i els temes són una cosa que, sovint, surt espontàniament. El compositor dels temes és el guitarrista del grup, Joan Miquel Oliver, que també edita discs en solitari i escriu lletres d'altres grups, com ara Fora des Sembrat. El 28 de novembre de 2013 el grup va anunciar la seva dissolució deixant enrere 16 anys de carrera musical.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.