Setmanari d'informació local - 138 anys

Ruth Mateu: «Tenc dret, com totes les persones, a treballar a l'administració pública»

20089

L'exconsellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, ha defensat aquest dimecres que té «dret, com totes les persones, a poder treballar a l'administració pública». Així s'ha expressat Mateu en declaracions als mitjans en relació al seu lloc com a interina en la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca.

Preguntada per si creu que hi ha hagut un tracte de favor, Mateu ha mantengut que ha seguit «tots els procediments igual que totes les altres persones que s'han presentat». Segons ha explicat, les ofertes es publicaren a través del Servei d'Ocupació de Balears (SOIB) i ella va remetre un escrit informant que estava interessada i complia els requisits, adjuntant els seus títols i currículum.

Segons Mateu, va quedar tercera pels seus mèrits de treball i les dues persones que estaven per davant han renunciat per motius que desconeix. L'exconsellera considera que s'està produint un «atac a la seva persona», ja que no es tracta «d'un càrrec públic sinó un lloc de treball. Tenc dret, com la resta de persones, a poder treballar a l'administració pública», ha insistit.

Mateu ha fet aquestes declaracions a la seva sortida dels Jutjats, on estava citada com investigada per les presumptes irregularitats en contractes realitzats des de la seva Conselleria. Segons ha publicat aquest dimecres el 'Diario de Mallorca' després d'haver treballat sis mesos a l'IMAS, ara Mateu ha ocupat una plaça interina a l'Institut Balear de la Natura (Ibanat).

En declaracions, el gerent de l'Ibanat, Joan Ramon Vilallonga, ha mantengut que la contractació de l'exconsellera Ruth Mateu en aquest departament fou «transparent» i que el tribunal avaluador que la va triar no comptava amb responsables polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.