Setmanari d'informació local - 138 anys

Setmana cultural a Campanet per la Diada de Sant Jordi

20061

El poble de Campanet viurà una setmana plena d’activitats coincidint amb el dia del Llibre. Al llarg de tota la setmana, l’Ajuntament de Campanet, el CEIP Llorenç Riber, la Biblioteca Miquel dels Sants Oliver i l’OCB Campanet, han organitzat un seguit d’activitats per a totes les edats. Des de presentacions de llibres a tallers per als més petits.

Divendres 20 d’abril

A la sala de conferències de l’antic Ajuntament del municipi es presentarà el llibre ‘Albercocs i cireres. Bona vianda!’ d’Albert Herranz i Jaume Balaguer.

Dissabte 21 d’abril

A la plaça Major, entre les 10:00h i la 13:00h, venda de llibres i juguetes de segona mà, organitzat per APIMA Ceip Llorenç Riber.

Dilluns 23 d’abril

A la plaça Major, entre les 10:00h i les 18:00h, venda de llibres (amb un obsequi d’una rosa) com a Diada de Sant Jordi. A les 17:00h, al pati de Cas Metge Dolç, el contacontes ‘Els Pallassos de Sant Jordi’, de Teatrèmol.

A la sala de conferències de l’antic Ajuntament, les 19:00h, ‘La intel·ligència emocional i com fomentar-la en edat escolar’ impartida pel  COPPIB: Col.legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia Illes Balears. Activitat organitzada per APIMA Ceip Llorenç Riber.

Dimecres 25 d’abril

A la Biblioteca Municipal, a les 20:00h, club de lectura especial Sant Jordi: Temps de fermança d’Albert Herranz (poesia) amb la participació de l’autor Albert Herranz.

Dijous 26 d’abril

A la Biblioteca Miquel dels Sants Oliver s’impartirà el taller infantil de Sant Jordi, punts de llibre, roses, dracs, entre d’altres.

Divendres 27 d’abril

A la sala de conferències, a les 20:00h, presentació del llibre ‘Els nous illencs’ d'Andreu Mir Gual. Hi col·labora OCB Campanet.

Programa

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.