Setmanari d'informació local - 138 anys

GEN-GOB organitza una trobada sobre la defensa de camins públics per valorar la constitució d'una plataforma

19955

El Grup d'Estudis de la Naturalesa ha organitzat aquest dissabte la 'Trobada en Defensa dels Camins Públics', en el qual es valorarà la possibilitat de crear una plataforma cívica per a la defensa d'aquestes vies a Eivissa.

Segons ha declarat el president, Joan Carles Palerm, «és positiu tot el que sigui conjuminar forces per aconseguir una fi beneficiosa a escala general com és la conservació del dret de pas a través dels camins públics».

Així mateix, ha recordat que en els darrers anys diferents entitats han tractat d'impulsar iniciatives similars «sense haver aconseguit res, per la qual cosa és important unir esforços». La reunió tendrà lloc a les 18.00 hores a l'Edifici Polivalent de Cas Serres.

La iniciativa sorgeix després de la celebració a Eivissa de les Jornades de Camins Públics, en les quals empreses de turisme actiu o col·lectius veïnals, a més de representants de l'administració local, posaren de manifest la necessitat de catalogar els camins públics de les Pitiüses «com a primer pas cap a la seva protecció efectiva».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.