Setmanari d'informació local - 138 anys

Mobilitat senyalitza una aturada per al servei de Taxi-Tour al carrer Palau Reial de Palma

19903

L’Àrea de Mobilitat ha senyalitzat aquest dijous una reserva d’estacionament per al servei de Taxi-Tour al carrer Palau Reial a la zona que es troba davant els jardins del Palau March, a Palma. La mesura es pren com a conseqüència de la sentència judicial d’obligat compliment que ordena a l’Ajuntament que a la zona del Mirador, on abans estava senyalitzada l’aturada, es garanteixi que cap vehicle hi aparqui i que no s’empri com a aturada per a l’aparcament de taxis.

Aquesta aturada tendrà un horari restringit i només la podran emprar les llicències que es dediquin al servei de Taxi-Tour. S’ha triat aquest tram del carrer perquè és una zona que no té habitatges. L’estacionament tendrà una capacitat per a sis vehicles, com abans. Tendrà dos horaris, un d’abril a octubre, que coincideix amb la temporada alta turística, i un de novembre a març. D’aquesta manera, d’abril a octubre els taxis hi podran estacionar de dilluns a divendres de les 10 a les 18 hores i els dissabtes, de les 10 a les 14 hores. De novembre a març, el seu horari serà de dilluns a divendres de les 10 a les 15 hores i els dissabtes, de les 10 a les 14 hores. Ambdós horaris s’ajusten al de visita de la Catedral, el de màxima afluència turística a la zona.

Des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana es va sol·licitar que per qüestions de seguretat era necessari que a la zona es senyalitzés un espai per al servei de Taxi-Tour, sobretot per la gran afluència de públic a la zona. Es varen proposar instal·lar jardineres o pilons, opcions que han estat descartades per l’Àrea de Mobilitat per garantir l’accés dels serveis d’emergències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.