Setmanari d'informació local - 138 anys

La CUP Palma posa en marxa una campanya perquè es reconeguin els drets dels catalanoparlants

19877

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Palma ha posat en marxa la campanya 'Dempeus pels nostres drets. Visquem la llengua', que té com a objectiu «ampliar els drets dels catalanoparlants que encara no estan reconeguts».

Així mateix, aquesta iniciativa comptarà amb «diversos fronts», com l'àmbit educatiu, el laboral, l'empresarial, el social, el quotidià o el sanitari, entre altres, segons ha explicat la CUP. Des de la CUP Palma han considerat que «els equips de govern de les Balears, molt especialment el de l'Ajuntament de Palma, tenen com haver d'adoptar mesures per preservar els drets lingüístics».

En aquest sentit, han denunciat que «sovint» els ciutadans de les Illes es troben que «el dret a expressar-se en català no està reconegut», ja que «l'altra persona no té la capacitat per atendre'ls». Per això, han assenyalat que «és responsabilitat dels diversos governs ocupar-se que això no se segueixi produint, ja sigui amb mesures legals, campanyes de conscienciació o cursos de formació».

Finalment, la CUP Palma ha destacat que la campanya estarà oberta a «la participació de qualsevol persona que vulgui treballar en la línia que planeta l'agrupació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.