Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal acull aquest dimecres l'espectacle 'S'Ànima Illenca'

19811

El Teatre Principal de Palma acollirà aquest dimecres, 11 d'abril, l'espectacle 'S'Ànima Illenca', protagonitzat per 33 alumnes de dansa del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Segons ha recollit en un comunicat la Conselleria d'Educació i Universitat, el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha destacat la col·laboració institucional entre el Conservatori i el Consell de Mallorca per fer possible que l'espectacle s'estreni en el Teatre Principal. Morante ha recordat que «per a la Conselleria un dels objectius ha estat el de donar suport als estudis de música i dansa del Conservatori però, a més, el curs que ve s'implanta el nivell elemental de dansa en el Conservatori d'Eivissa, s'ha potenciat el programa d'estudis integrats per a alumnat de secundària que estudia en el Conservatori i s’ha creat el centre integrat de música en el CEIP Simó Ballester».

Per la seva banda, el director del Conservatori Professional, Josep Romero, ha recordat que el trànsit de nens de 12 a 18 anys «que tenen en una obra com aquesta l'oportunitat de posar en pràctica una part de l'ensenyament d'aquests estudis, la que correspon a la posada en escena».

L'espectacle està compost per onze escenes que recreen diferents aspectes representatius de Mallorca i «neix de la idea d'elogiar al Folklore mallorquí, que ocupa el principi i fi de l’obra», ha explicat la cap del departament de Dansa Espanyola del Conservatori, Beatriz Lora. La responsable de dansa espanyola del Conservatori ha destacat que aquest espectacle està dirigit a «difondre el folklore» perquè, ha assegurat, és la seva tasca «com a especialistes en dansa espanyola».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.