Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 200 persones es concentren a Palma contra l'arribada dels grans creuers

19783
Imatges de la concentració contra l'arribada de grans mega creuers a Palma. | dBalears

Més de 200 persones han assistit a les 12.00 hores d'aquest diumenge a la concentració convocada per l'Assemblea 23-S, que aglutina les principals entitats ecologistes i veïnats, contra l'arribada del creuer més gran del món, el Symphony of the Seas.

Des de l'organització han assegurat que «aquest mega-creuer durà més contaminació i 180.000 creueristes que se sumaran a la massificació turística que ja sofreix Ciutat», la qual cosa afectarà «a l'aire que respiren, especialment, els barris propers al port».

El buc, que té una capacitat per 9.000 persones i compta amb 362 metres d'eslora, serà des d'abril i fins a l'arribada de la tardor realitzant creuers de set nits pel Mediterrani sortint de Barcelona com a port base i fent escala a Palma, Provença i Florència, Pisa, Roma i Nàpols.

El president del GOB, Amadeu Corbera, ha destacat que «és un problema cada vegada més evident», per la qual cosa ha instat el Govern a «debatre sobre els límits i l'impacte d'aquest tipus de turisme».

«No volem declaracions simbòliques de la presidenta del Govern, Francina Armengol, dient que hi ha molt turisme. Què pensa fer si de debò reconeix que hi ha una situació crítica? Pensa actuar en conseqüència?», ha remarcat Corbera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.