Setmanari d'informació local - 138 anys

Montoro s'excusa i diu que Madrid «no fallarà» en l'aprovació del nou Règim Especial

19779
Cristóbal Montoro declarant sobre els Pressupostos Generals de l'Estat. | E.P.

El ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, ha assegurat aquest dissabte que des del Govern central «no fallaran» en l'aprovació del nou Règim Especial de Balears (REB) i ha assegurat que «la negociació està molt avançada».

«Puc garantir que no fallarem en aquest projecte i confio en les altres parts perquè a la negociació que està molt avançada li puguem donar forma jurídica molt ràpid», ha apuntat en declaracions als mitjans de comunicació durant la Convenció Nacional del PP que té lloc a Sevilla al llarg d'aquest cap de setmana.

Demanat pels detalls del nou REB, Montoro ha assenyalat que «l'important és arribar a acords també en la fiscalitat» i ha assegurat que, des de l'Executiu central, es tendirà «al màxim que permeti la legislació europea», sense «crear situacions singulars territorials que vagin en contradicció amb la normativa de la Unió Europea».

«D'altra banda no regatejarem ni escatimarem el reconeixement, també en matèria tributària, de la singularitat de Balears», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.