Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de mil persones es presenten a les oposicions del cos administratiu

19777
Un total de 1.065 aspirants s'han presentat aquest dissabte a la primera prova de les oposicions al Cos Administratiu. | CAIB

Un total de 1.065 aspirants s'han presentat aquest dissabte a la primera prova de les oposicions del cos Administratiu de l'Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, celebrada al campus universitari de la UIB a Mallorca i a les seves extensions universitàries de Menorca i Eivissa.

En aquest procés d'oposicions al cos Administratiu dels Serveis Generals de la CAIB, s'ofereixen 57 places del cos Administratiu, 22 per torn lliure i 35 per a promoció interna. D'aquestes, 5 de les places s'ofereixen en reserva per a persones amb diferent grau de discapacitat.

En total, els examinands han estat el 71,5% dels 1.488 inscrits per aquest cos en el primer exercici. A la prova s'hi han presentat els aspirants que opten a les places de torn lliure i de promoció interna vertical del cos Administratiu de la CAIB. Del total de les places ofertes en el cos Administratiu 54 són a Mallorca, 1 a Menorca i 2 a Eivissa

En aquesta prova, que ha comptat amb la presència del director general de Funció Pública i Administració Pública, Pedro J. Jiménez i del director de l'Escola Balear d'Administració Pública, Jaime Tovar, els aspirants de torn lliure han hagut de superar un qüestionari tipus test, sobre 100 preguntes de coneixement general sobre els 48 temes proposats, de caràcter administratiu i legislatiu.

Segons ha explicat el Govern, tots els examinands que superen aquesta primera prova de les Oposicions CAIB 2018 als cossos Generals, i la que es celebrarà posteriorment pels cossos Facultatius, ja entren a formar part dels borsins respectius corresponents a cada categoria laboral, per ordre de qualificació, pel cas que sigui necessari la seva contractació interina per l'Administració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.