Setmanari d'informació local - 138 anys

Consells per recórrer l'illa de Menorca amb cotxe

19703

Si encara no coneixes una de les illes més boniques del món sencer, no sabem què esperes. Menorca és preciosa de punta a punta. Els capvespres, les cales, els jaciments arqueològics, els pobles, les zones naturals protegides… Aquesta autèntica joia és perfecta per recórrer-la amb cotxe.

Precisament, gràcies a empreses de lloguer de cotxes a Menorca (compara els preus de lloguer aquí) podràs gaudir el temps que vulguis de tot el que l'illa ha d'oferir-te. Només has de reservar-ho i recollir-ho en el punt de trobada que tu decideixis.

Després arriba la nostra part favorita: viatjar! I, per facilitar el teu viatge per Menorca, ens agradaria explicar-te alguns consells imprescindibles perquè la teva experiència sigui més que positiva.

1. Reserva amb antelació

El primer consell per recórrer Menorca amb cotxe és que reservis amb tanta antelació com et sigui possible el cotxe que vols utilitzar per l’illa. Pot semblar molt simple, però Menorca és una de les illes més transitades durant tot l'any. Això significa que els preus pugen segons la temporada.

D'igual forma que els vols i allotjaments pugen en temporada alta, la disponibilitat dels mateixos disminueix. Així que, tant el vol, allotjament com el cotxe de lloguer que vagis a reservar, et recomanem que ho deixis apartat amb una antelació mínima de dues setmanes el cotxe, dos mesos l'allotjament i uns tres mesos el vol.

2. No et conformis

Pot semblar un tòpic, però conformar-se amb el primer que veus no sempre és una bona idea. Que vegi un preu assequible no significa que tingui les millors condicions. Cerca, cerca i cerca. Els millors preus pots trobar-los en els llocs menys esperats. Amb la companyia que nosaltres solem fer els viatges no tenim cap queixa.

Però, ja saps que tot és qüestió de gustos i de creure el que diuen els altres de les empreses. La veritat és que el conformisme no t'ajudarà a avançar. I, si vols conèixer Menorca, el conformisme serà el teu pitjor enemic. Aventura't amb el teu cotxe de lloguer i gaudeix d'aquesta preciosa illa! És cert que algunes carreteres són una mica escarpades, però gens perillós. Amb cura tot es fa millor.

3. Recorre tota l'illa

El nostre darrer consell està relacionat amb els dos punts anteriors, ja que inclou el cotxe que has llogat i les ganes de no conformar-se amb el primer que vegis o tinguis a l'abast. Menorca és una illa preciosa i no ens cansarem de dir-ho. Seria impossible esmentar absolutament tot el que aquest bell lloc té.

Per aquest motiu, volem acabar dient-te que no et conformis i utilitzis el cotxe per viatjar per l’illa de punta a punta. Descobreix les seves coves, gaudeix de les seves cales, viu les albes i capvespres més màgics, aprofita i visita els pobles més típics de l’illa. Però, sobretot, viu, viatja i venç les adversitats que puguin sorgir gràcies a la qualitat de vida que podràs tenir durant el temps que passis a Menorca.

T'atreveixes a recórrer Menorca amb cotxe?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.