Setmanari d'informació local - 138 anys

'Al Molinar, Port Petit' demanarà mesures per evitar que el Molinar es converteixi en una zona d'oci

19691

La plataforma 'Al Molinar, Port Petit' es reunirà aquest dijous amb el regidor d'Urbanisme i Model de Ciutat José Hila, per demanar a l'Ajuntament que prengui «mesures preventives» per evitar que el Molinar es converteixi en una zona d'oci.

Concretament, la plataforma vol que el Molinar conservi la seva «essència de barri» i mantengui un caràcter residencial, després de donar suport al projecte de reforma del port proposat per l'Autoritat Portuària de les Balears (APB). En aquesta línia, 'Al Molinar, Port Petit' ha decidit anticipar-se i iniciar contactes per «garantir que el barri del Molinar sigui un èxit, tant per als visitants com per als residents».

«L'aplicació de polítiques preventives per part de l'Ajuntament de Palma en matèria d'urbanisme seran imprescindibles perquè la barriada del Molinar no deixi de ser un barri residencial i es converteixi en una zona d'oci de bars i restaurants com ha succeït amb Santa Catalina o Blanquerna», han alertat.

Per això, la plataforma plantejarà a Hila la no concessió de noves llicències per canviar l'ús de residencial a bars o restaurants, la no concessió de llicències de terrasses en la futura reforma del passeig marítim, l'aprovació d'una normativa que permeti conservar l'estètica de les cases existents, i facilitar l'aparcament dels veïns, entre altres mesures.

La Plataforma 'Al Molinar, Port Petit' està integrada per Salvem el Molinar, ARCA, Vogar i Ciar, el GOB, Greenpeace i Amics de la Terra

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.