Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El creuer més gran del món arribarà a Palma el 8 d'abril

19589

El diumenge 8 d'abril arribarà al port de Palma el creuer més gran del món, el Symphony of the Seas, que ha fet de Barcelona el seu port base fins a l'octubre.

El vaixell es va estrenar a Màlaga el 27 de març i, actualment, ja és atracat al port de Barcelona. Amb una capacitat de 9.000 persones, aquest gegant sortirà per fer creuers de set dies pel Mediterrani, amb escales a Palma, Provença, Florència, Roma i Nàpols.

Les característiques d'aquest megacreuer són d'escàndol: 230.000 tones, 2.759 cabines, 22 restaurants, 18 ponts, 24 ascensors, 24 piscines i atraccions aquàtiques, 7 barris temàtics, 12.000 plantes en el seu Central Park, un teatre on es poden veure musicals de Broadway, una pista de patinatge amb espectacles amb làser, robots-cambrers, més pintures que al Museu del Louvre, cinema en 3D i, entre altres , una suite familiar de 125 metres quadrats amb capacitat de fins a vuit persones que inclou un tobogan que va de l'habitació infantil al saló.

Entitats ecologistes i associacions de veïnats de les ciutats que visitarà han convocat mobilitzacions per a mostrar el rebuig a aquest tipus de turisme que, segons expliquen, porta contaminació, massificació turística i explotació laboral. «Un creuer de les dimensions del Sypmhony of the Seas llança a l'atmosfera, en un any, el mateix volum de sofre que 50 milions de cotxes».

La primera manifestació es farà a Barcelona el 7 d'abril a les 16.30 des del Portal de la Pau. A Palma s'ha convocat des de la Plataforma 23-S, organitzadora de la campanya 'Fins aquí hem arribat', una concentració a l'Estació Marítima del port de Palma el 8 d'abril a les 12 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.