Setmanari d'informació local - 138 anys

Òc Mallorca i Folk a mar organitzen la 2a edició de la Jornada Balèti a Palma

19587

Òc Mallorca i Folk a mar organitzen la segona edició de la Jornada Balèti a Palma (la primera va ser el 15 de juliol de 2017). Es tracta d'una jornada d'immersió als balls i les músiques occitanes.

Així com l'any passat Joan Codina del grup Mirabèl ensenyà a ballar branles de la Vath d'Aussau, enguany acolliran el Grop Espartenhas per a gaudir novament de música i balls del Bearn i els voltants. Hi col·laboren l'Escola de Música i Danses de Mallorca, Grop Espartenhas i Cafè a Tres Bandas.

Programa:

18 hores: Xerrada interactiva en occità a càrrec de Micà Barret i convidats amb el títol "Cantar la Gasconha. Ua passejada lingüistica, toponimica e cantada de l'espaci occitan gascon". En haver acabat convidaran a un tast de vi blanc dolç de Jurançon. Preu: Activitat gratuïta. On: Escola de Música i Danses de Mallorca (carrer de la Costa de Can Santacília, 3).

20 hores: Taller de sauts bearnesos a càrrec d'Espartenhas. En acabar, el grup ens farà un concert de músiques occitanes per a practicar els sauts i altres balls. Finalment, hi haurà Trad Session amb balls folk d'arreu i els músics que vulguin venir a tocar. Preu: Taquilla inversa; cadascú pagarà el que consideri. On: Café a Tres Bandas (plaça de Barcelona, 20, es Fortí).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.