Setmanari d'informació local - 138 anys

Sa Pobla disposa d'un aparcament dissuasiu per afavorir la mobilitat en tren

19555

El municipi de sa Pobla disposa des d'aquest dimecres d'un aparcament dissuasiu a l'estació per afavorir la intermodalitat amb el tren. Segons ha indicat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, l'aparcament té una superfície de 1.886 metres quadrats i 66 places, tres d'elles destinades a l'ús de persones amb mobilitat reduïda.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha destacat que aquesta infraestructura ajudarà a fomentar l'ús del tren a tots els residents de la zona. «Facilitam que es pugui deixar el cotxe en l'estació i utilitzar el tren per desplaçar-se», ha dit.

La Conselleria, a través de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), ha invertit 103.008,51 euros en l'adequació d'aquest aparcament. Els treballs per a la seva habilitació s'iniciaren el passat mes de gener i, a partir d'aquest dimecres la instal·lació està oberta al públic.

D'altra banda, Pons ha recordat que les obres d'electrificació del tren, fins a Manacor i fins a sa Pobla ja han superat el 60 per cent d'execució. En el tram de sa Pobla s'ha completat ja el 69 per cent de la canalització i s'ha col·locat ja el 95 per cent dels pals. La inversió total en l'electrificació és de 35 milions d'euros, que amb IVA arriben a 40 milions. La meitat del cost es finança a través dels fons europeus Feder.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.