Setmanari d'informació local - 138 anys

Inicien la creació de la futura reserva marina d'interès pesquer a la Dragonera

19549

El Ministeri espanyol d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient ha iniciat el procés de constitució de la futura reserva marina d'interès pesquer a la Dragonera. La proposta ampliarà la protecció actual de la Dragonera i respondrà a les peticions de pescadors artesanals i el busseig recreatiu responsable.

El projecte de Reserves Marines és una iniciativa desenvolupada per Oceà Alfa en col·laboració amb la Fundació Biodiversitat del Ministeri espanyol d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient i és finançat pel Fons Europeu Marítim i de Pesca.

Així, aquest tipus de reserva marina pretén fomentar i protegir els recursos pesquers i naturals d'espais singulars que, per les seves característiques, són idonis per a la regeneració de la fauna marina i el manteniment del sector de la pesca artesanal.

En la seva elecció juga un paper clau la labor científica i destaquen perquè conjuguen la pesca artesanal amb activitats científiques i de turisme responsable, com el busseig recreatiu responsable.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.