Setmanari d'informació local - 138 anys

Organitzen unes jornades sobre qualitat lingüística als mitjans de comunicació

19445

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i el Grup de Recerca Sociolingüística de les Balears (GRESIB-UIB) han organitzat unes jornades sobre qualitat lingüística als mitjans de comunicació, que tendran lloc els dies 20 i 27 d'abril i 4 de maig de 2018 a l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP).

Aquestes jornades s'adrecen especialment als periodistes i als professionals dels mitjans de comunicació audiovisuals de les Illes i tendran una durada de deu hores -nou presencials i una en línia-.

Els objectius d'aquesta formació són reflexionar sobre la llengua com a eina bàsica de treball del periodista i sobre la responsabilitat dels professionals dels mitjans de comunicació com a difusors de models lingüístics de referència i suscitar inquietud i interès per fer un ús de la llengua correcte i adequat, que respongui amb eficàcia a les necessitats comunicatives dels mitjans de comunicació. A més, a partir de l'estudi d'aspectes concrets (fonètics i morfosintàctics), se cerca facilitar eines per analitzar críticament els propis usos lingüístics, així com proporcionar recursos per continuar millorant la praxi lingüística en l'àmbit professional.

Els interessats es poden preinscriure fins al dia 6 d'abril a la pàgina web de les jornades http://qualitat-linguistica.uib.cat/formulari/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.