Setmanari d'informació local - 138 anys

El mal temps no deté la marxa per la igualtat a Palma

19437
Més de 600 persones marxen per la igualtat a Palma. | Ajuntament de Palma

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, regidors dels grups municipals, patrocinadors, col·laboradors i representants del Comitè de Marxa Nòrdica han donat el tret de sortida a les 11 h a la III Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma.

Aquesta cita, que s'emmarca dins el programa PalmaDona de l'IME, ha comptat amb la participació de més de 600 persones. Encara que s'havien superat les 1.500 inscripcions per Internet. Les precipitacions han estat moderades i intermitents i no han aturat als participants que han gaudit d'aquesta proposta de l'IME i han donat passes per la igualtat per la badia de Palma.

Aquesta passejada és una activitat oberta a persones de totes les edats i les condicions físiques. La jornada té com a objectiu el foment de la pràctica de l'esport especialment per a les dones, l'adhesió al Manifest per la igualtat, la conscienciació social, i participar i gaudir d'una jornada activa i saludable en companyia d'altres persones, família i amics.

La majoria de participants ha conclòs els onze quilòmetres proposats, encara que la prova tenia tres distàncies opcionals, 3,5 Km, 7 Km i 11 Km fins a Palma Aquàrium, on ha finalitzat la caminada amb una sessió d'estiraments a càrrec del Comitè de Marxa Nòrdica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.