Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival Posidònia Mallorca torna amb doble ubicació

19359

El Festival Posidònia Mallorca, esdeveniment anual que pretén conscienciar de la importància de la Posidònia oceànica a les platges i fons marí, comptarà amb una edició doble i en dues ubicacions diferents. Primer se celebrarà a Palma entre el 17 i 19 de maig i, la setmana següent, el dissabte 26 de maig a Deià.

Es tracta d'un festival de referència internacional en què es debat sobre l'ecologia i el desenvolupament sostenible. Després de deu anys celebrant-se en diferents localitats mediterrànies, des de 2015 s'ha establert a l’illa de Mallorca. El Festival compta amb el patrocini, entre uns altres, de l’Agència de Turisme de les Illes Balears

En el marc del festival destaca la celebració a Palma del Fòrum de Turisme Sostenible en què, després de l'èxit i repercussió de la passada edició, tornarà a centrar-se a obtenir solucions sostenibles «per encaminar-nos cap a una nova cultura turística que aposti pel futur de les nostres destinacions mediterrànies» asseguren.

A més del Fòrum, els participants podran gaudir de les activitats artístiques, culturals i científiques, exposicions, música, showcase, reciclatge artístic, activitats nàutiques i rutes i experiències turístiques que oferirà el festival (el programa complet del festival podrà trobar-se en www.posidoniamallorca.org ). A través de les activitats, que són gratuïtes i dirigides a diferents tipus de públics, els visitants descobriran que es pot apostar per un nou tipus de turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.