Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 47 productors participaran a la fira 'Arrels' de Menorca

19319

Un total de 47 productors participaran els propers dies 14 i 15 d'abril en la segona edició de la fira Arrels que se celebrarà en el Recinte Firal de Maó, segons ha informat aquest dimecres el conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company.

El responsable insular ha assenyalat la consolidació de la cita firal, tenint en compte que l'any passat tan sols van participar 28 productors.

Durant la presentació, el director de l'associació gastronòmica Fra Roger, Pep Palau, ha indicat que l'entitat comptarà amb tres espais d'activitats en la fira. D'una banda, l'aula de cuina, on els cuiners realitzaran demostracions de receptes amb ingredients locals. D'altra banda, l'aula de tast, on alguns productors deixaran provar el seu producte als assistents. També hi haurà un aula infantil, on es realitzaran tallers de cuina per a nens.

Palau ha destacat que el convidat estel d'aquest any serà Paco Pérez, un xef que compta amb cinc estrelles Michelin.

Així mateix, també participaran a l'aula de la cuina de la fira cuiners menorquins com Victor Lidón, del restaurant Ca na Pilar, Miquel Sánchez, del restaurant Smoix; Felip Llufriu, del restaurant Mon, i Joan Puigpelat, del restaurant Cafè Marès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.