Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Xigala tendrà un centre de dia de dependència i un centre municipal de Serveis Socials

19309

El Govern i l'Ajuntament de Palma invertiran 847.000 euros per reactivar la construcció de centre de dia de dependència i un centre municipal de Serveis Socials situat al carrer Sebel·, al barri de Son XigalaSegons han detallat ambdues administracions públiques, en la planta baixa de l'edifici s'habilitarà el Centre de Dia i en la primera, el Centre Municipal de Serveis Socials Mestral.

Les obres consistiran a rehabilitar les parts deteriorades i a tancar la planta baixa. El projecte es va iniciar el 2010 i l'anterior equip de govern la va paralitzar. Cada planta té 460 metres quadratsEl pressupost per al centre de dia per a persones dependents, que aporta la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, és de 357.000 euros (305.000 per a l'adequació de la planta i 52.000 euros per a l'adquisició de mobiliari). Quant al Centre Municipal de Serveis Socials, l'Àrea de Benestar i Drets Socials destinarà 490.000 euros a través de la Llei de Capitalitat.

Es preveu que el projecte d'execució estigui llest a la fi d'abril per poder treure-ho a licitació aquest estiu. D'aquesta manera, les obres podrien començar a la fi d'any i estar llestes en uns nou mesos, aproximadament. Actualment, els beneficiaris de Son Xigala, Son Roca, Son Ximelis, Son Rapinya, La Vileta i Son Peretó han de desplaçar-se al Centre municipal de Serveis Socials *Mestral, situat al barri de Santa Catalina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.