Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern preveu obrir una convocatòria per a guies turístics abans que finalitzi la legislatura

19247

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha assegurat que està previst que abans que finalitzi la legislatura es faci un convocatòria pública per acreditar guies turístics.

Així ha respost la consellera de Turisme al diputat del PP Juan Manuel Lafuente, qui ha explicat que es convocaran a Mallorca ja que a la resta d'illes ja estan transferides les competències al respecte.

«Pensam que són necessàries i estam treballant perquè sigui el més aviat possible», ha detallat Busquets.

D'altra banda, Busquets, qüestionada pel traspàs de competències en matèria de promoció turística als Consells Insulars, ha assegurat que les xifres «parlen per si soles» i ha defensat que s'ha millorat la proposta plantejada la passada legislatura.

Així mateix, la vicepresidenta ha afirmat que a diferència del PP, que va arribar a un acord «in extremis» amb el Consell d'Eivissa, el Govern ha aconseguit millorar aquest traspàs i implementar-la resta d'illes. «Creiem en la sobirania de cada illa i l'1 d'abril els quatre Consells tendran la promoció turística, aquesta és la realitat», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.