Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba la tercera edició de l'ONA MUSICAT

19235

Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear presenten la tercera edició d'ONA MUSICAT, el concurs de música en català. La ràdio mallorquina demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i cerca de nou promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d'arreu de les Illes que cantin en la nostra llengua. Els premis ofereixen la possibilitat de gravar un LP, l’actuació al festival MoboFest, 100 euros en metàl·lic i la participació en els concerts organitzats per Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear

Després de l'èxit de les edicions posteriors, les quals confirmen que el públic illenc vol sumar noves referències dins el món de la música en català, la ràdio Ona Mediterrània crea una xarxa organitzava de major abast gràcies a la suma de l’Obra Cultural Balear dins el projecte. «Es confirma la necessitat de crear, any rere any, una plataforma com ONA MUSICAT, per tal d'obrir les portes a tots aquells grups i artistes que necessitin fer-se sentir», han explicat des de l'organització.

Amb la suma de l'Obra Cultural Balear, entitat que fa més de cinc dècades que fa feina per la llengua, la cultura i el País, s'assoleix una arribada més extensa a tots els municipis de les Illes. A més, s'ha de recordar que tots els participants podran gaudir d'un espai de promoció a través de la 98.0 de l'FM.

ONA MUSICAT s’ha consolidat com a plataforma d’impuls de propostes musicals que actualment ja s’han consolidat dins l’escena musical en català. En són dos exemples els Galindons, guanyadors de la primera edició, i Clara Fiol i Joan Vallbona, guanyadors de la segona edició.

La tercera edició d’aquest concurs comença el 20 de març amb una primera fase on tots els participants es poden apuntar fins el 7 de maig. Durant aquesta fase es presentaran els participants a través de la ràdio Ona Mediterrània i les seves plataformes digitals. Un pic finalitza la fase de presentació, arribarà el moment de fer les votacions. A partir del 7 de maig, l’organització del concurs facilitarà un espai web on el públic podrà votar el seu grup o solista preferit. El 21 de maig finalitza la fase de votacions i s’inicia la fase final.

Per a decidir els finalistes, els 3 primers classificats de la fase de votacions passen a la darrera fase, que consistirà en un concert final. Aquest concert final es farà a Palma el 8 de juny. Els tres grups o solistes classificats hauran de presentar les seves cançons. El grup o solista que obtengui millor puntuació entre la suma de vot popular i vot del jurat guanyarà el concurs. Les bases es poden consultar a la web onamediterrania.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.