Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort crida a mobilitzar-se en defensa de Valtonyc i de la llibertat d'expressió

19207

Aquest dilluns s’ha presentat a l’Ajuntament de Palma la manifestació per a la llibertat d’expressió i solidaritat amb Valtonyc que se celebrarà el pròxim 24 de març a partir de les 18.00h a Plaça Espanya.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de Ajuntament de Palma, Aligi Molina ha manifestat la seva defensa «d’allò que és de sentit comú i és la llibertat d’expressió i els drets civils». Per la seva part, Mateu Xurí, glossador mallorquí, ha reafirmat que «ningú per cantar cançons ha de ser jutjat ni condemnat».

Pel seu costat, Arenas ha explicat que la manifestació no és per «defensar» les seves «idees» ni si les seves lletres són de «bon gust» sinó que és «una crida al fet que en l'art es pugui fer el que sigui, perquè a l'art no hi ha res inadequat». Finalment, Valtonyc, ha recordat que, «a causa de la gravetat de la situació és necessari coordinar la lluita institucional i la del carrer». A més, ha remarcat que el «Tribunal Europeu de Drets Humans ens dóna la raó». «Volem que del codi penal es llevin les injúries a la corona i l'apologia del terrorisme en un país on no existeix», ha reclamat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.