Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 300 alumnes de Mallorca assistiran al concert didàctic del programa 'Viu la cultura’

19205

Més de 300 alumnes de diferents centres educatius de Mallorca assistiran al concert didàctic del programa 'Viu la cultura’, organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports. Serà aquest dimarts 20 de març, a partir de les 10:00h a l’Auditori del conservatori superior de música i dansa de les Illes Balears.

Segons han explicat, el concert 'Operamida II' està interpretat per la soprano Maia Planas i el tenor i baríton Pablo López. Així mateix, informen que «no és un espectacle tradicional», sinó que cadascuna de les representacions és diferent de l'anterior, «la qual cosa li dóna el caràcter d'experiència, més que d’espectacle». Des del Govern, assenyalen que «amb la voluntat d'acostar el món de l'òpera al públic més jove, és una òpera en què el públic tria la seva pròpia història d'una manera totalment democràtica». Des de la Conselleria de Cultura, han assenyalat també que a l'obra «no s’imposa» cap gir argumental: serà el mateix públic qui decidirà el que succeirà a continuació, ja que els espectadors podran triar qui seran els protagonistes, què faran, com ho aconseguiran i, sobretot, com acabaran.

La intenció és acostar els nins al món de l'òpera des d'una perspectiva de joc, en la qual ells se senten implicats dins de la història i no com a espectadors passius.

Els centres participants són: CEIP Can Bril, CEIP Gaspar Sabater, CEIP Jafuda Cresques, CEIP Felip Bauça, IES Ramon Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.