Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la segona fase de la recollida selectiva mòbil al barri de Cort

19199

A partir d’aquest dilluns es posa en marxa la Recollida Selectiva Mòbil al barri de Cort i a la zona dels voltants de la plaça del Banc de l’Oli, corresponent al barri del Sindicat, però que no havia estat inclosa a la primera fase d’aquest servei. Per aquest motiu, aquest dilluns mateix es retiren els 15 contenidors de rebuig dels carrers i places d’aquest barri, acabant així amb l’impacte d’aquests elements en el patrimoni paisatgístic i arquitectònic, tan valuós en aquesta àrea. La implantació de la Recollida Selectiva Mòbil suposarà, a més a més, la possibilitat per als veïns de la zona de separar els seus residus, ja que fins ara no existien contenidors de recollida selectiva en aquest barri.

Per tant, des d’aquest dilluns vespre s’instal·laran de 19:00h a 23:00h quatre noves plataformes de recollida selectiva a:

  • Carrer del Sant Crist / Can Savellà
  • Carrer de la Corderia
  • Sindicat /Miracle
  • Plaça del Banc de l’Oli

Així mateix, els veïns de la zona compten amb les plataformes ja existents a la plaça de Santa Eulàlia, el carrer del Call i la plaça de la Quartera.

L’equip d’educació ambiental d’EMAYA ja fa setmanes que realitza una campanya informativa per aquest barri per repartir el calendari, la informació per a la separació dels residus així com bosses de recollida selectiva i poals per a la matèria orgànica. Aquests materials es poden recollir a les taules informatives (la pròxima dia 21 de març a la plaça de Cort, de 10:00h a 19:00h) i també a les oficines d’EMAYA del carrer Joan Maragall, de 8:14h a 14:30h. La implantació de la recollida selectiva mòbil a la resta de barris del centre històric es completarà al llarg del mes d’abril, amb l’inici del servei dia 9 d’abril a Sant Nicolau, el 23 d’abril a la Llotja-Born i Puig de Sant Pere i el 30 d’abril a Sant Jaume.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.