Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia Local de Palma efectua un centenar de 'controls' a les barriades

19171
La Policia Local de Palma ha realitzat un centenar de controls de seguretat a les barriades de Ciutat. | Policia Local de Palma

El Grup d'Acció Preventiva (GAP) de la Policia Local de Palma, dins el Pla estratègic per a dotar de més seguretat les diverses barriades de la ciutat, desplega, de manera habitual, els seus efectius per a realitzar controls en matèria de trànsit i seguretat ciutadana. Tal com ha explicat l'Ajuntament de Palma aquesta setmana, la policia dóna «especial atenció als punts en què els ciutadans han denunciat que es produeixen alteracions de la convivència».

Segons les dades facilitades per Cort, els resultats numèrics d'aquests controls, al període comprès entre desembre de 2017 i març de 2018, han estat els següents:

• S'han efectuat 93 controls, en què s'han inspeccionat 889 vehicles, dels quals 37 s'han denunciat per deficiències greus.

• S'han denunciat 11 conductors per no comptar amb el permís; 24 s'han detectat sense la corresponent assegurança i, 13, sense el cinturó de seguretat; s'han duit a terme diligències per 6 etilometries positives, 2 d'aquestes penals.

• S'han estès 32 actes per tinença d'objectes susceptibles de ser utilitzats com a arma, i s'han fet 33 intervencions de substàncies estupefaents.

El Consistori ha recordat que «aquests controls, com altres accions preventives, es continuaran desplegant als diversos barris de Palma per a contribuir a l'augment de la seguretat dels ciutadans i de la seva qualitat de vida».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.