Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Premis Nacionals de Cultura guardonen l'escriptor mallorquí Valentí Puig

19113

Un total de sis creadors i quatre entitats de Catalunya seràn guardonats pel seu talent i la seva trajectòria en l'edició 2018 dels Premis Nacionals de Cultura, atorgats pel CoNCA, que s'ha publicat aquest dijous.

Entre els deu guardonats hi ha l'escriptor mallorquí Valentí Puig, l'il·lusionista Hausson i la Fundació Festa Major de Gràcia. Quatre premis corresponen aquest any a l'àmbit de les arts escèniques: Hausson, el Centre de Titelles de Lleida, l'actor i director Albert Vidal i el director i gestor teatral Josep Anton Codina, al qual se li reconeix el seu paper com a renovador de l'escena teatral catalana i com a pedagòg en aquest àmbit. 

De Valentí Puig es destaca que «ha contribuït a la construcció d'una prosa en català brillant i punyent, que honora la claredat de l'obra de Josep Pla i reivindica uns valors morals universals, un pensament polític moderat i la defensa d'un món imperfecte, humà».

Per la seva banda, la Conselleria de Cultura, ha trasmès a través del compte oficial de Twitter la seva enhorabona per ser un dels deu premiats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.