Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran Palma advoca per «ofegar el feixisme il·luminant la foscor»

19079

Arran Palma ha advocat aquest dimecres en un comunicat per «ofegar el feixisme, il·luminant la foscor» i ha criticat entitats com la Societat Civil Balear i Mos Moven per «dur la catalanofòbia per bandera». Segons ha expressat l'organització juvenil, «el discurs espanyolista dóna ales als grups d?ultradreta, que es creuen amb el deure de sortir a defensar una pàtria que no és més que fum i uns valors que no són més que odi cap al diferent». Així mateix, han mostrat la seva «preocupació» davant la crescuda del suport a la ultradreta en països europeus i ha lamentat que «les diferents manifestacions del feixisme hagin rebut el suport explícit i implícit de diferents agents».

«Sabem que l'Estat actua com un engranatge perfecte que uneix tots aquests elements per lluitar contra aquells que ho qüestionem, però nosaltres també actuarem com un engranatge per aturar el feixisme», han manifestat.

Sobre la situació a Mallorca, Arran ha indicat que s'han dut a terme manifestacions espanyolistes «on es va veure clarament com exercien la violència física contra persones de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, sempre amb la connivència de la policia i sense cap tipus de persecució judicial». Per això, «no permetrem que el feixisme avanci ni un pas més perquè suposa un atac contra el més preuat de la societat que intentem construir. Els joves il·luminem la foscor d'aquestes complicitats, per acabar amb elles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.