Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IES Antoni Maura i el Col·legi Sant Pere, premiats a la final de la 'First Lego League'

19039

L'IES Antoni Maura i el Col·legi Sant Pere, que es van classificar per a la gran final estatal de la 'First Lego League', han estat premiats en aquesta competició tecnològica que ha tengut lloc a Logronyo els dies 10 i 11 de març, amb la participació de 55 equips de tot l'Estat. Així mateix, l'equip 'Hydromaura', integrat per alumnes de l'IES Antoni Maura i que va ser el guanyador de la fase local d'aquesta competició, ha obtingut el segon premi en la categoria de Presentació, segons ha informat la Universitat de les Illes Balears (UIB) en un comunicat.

Per la seva banda, l'equip 'Icasp', compost per alumnes del Col·legi Sant Pere i que va quedar en segon lloc en la fase local, ha obtingut el segon premi en la categoria de Disseny Mecànic.

La 'First Llego League' és un programa internacional que té com a objectiu despertar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a través d'experiències d'aprenentatge que fomenten la innovació, la creativitat, el treball en equip, la comunicació i la resolució de problemes. En el marc de la seva dotzena edició, han fet 33 tornejos classificatoris organitzats en 25 ciutats de tot l'Estat. Des de la UIB han recordat que a les Illes la competició va tenir lloc el passat 17 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.