Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS considera una «vergonya» el recurs per la reclamació de la subvenció electoral del PP el 2007

19021

El diputat de MÉS per Mallorca David Abril ha considerat «una vergonya» l'anunci de recurs presentat pel PP davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) en relació a la tornada de la subvenció electoral «indegudament» rebuda en les eleccions del 2007.

En aquest sentit, Abril ha criticat que des del PP «no inomés no es demani perdó, sinó que a més es desaprofiti aquesta oportunitat que representa el requeriment per netejar la seva imatge impregnada de corrupció». «Dur aquest requeriment als tribunals ho diu tot d'un partit que és incapaç d'assumir les seves responsabilitats davant la corrupció i als quals se'ls hauria de caure la cara de vergonya», ha sentenciat.

«Partit de xoriços»
Per la seva banda, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha lamentat que el PP «no retorni els doblers als ciutadans» i ha assegurat que es tracta «d'un partit de xoriços que aspira a continuar robant a la comunitat». Així mateix, Jarabo ha manifestat que la seva formació espera que el PP no torni a governar a les Balears. «Són una màfia i esperam que no tornin a tenir a confiança de la població», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.