Setmanari d'informació local - 138 anys

Esportistes d'elit reclamen «més igualtat real» en el món de l'esport

18865

El Centre de Cultura Sa Nostra ha acollit aquest dimecres la taula rodona 'Som Dona, Som Campiona 2018. Després del sacrifici', que s'emmarca en les activitats del programa Palmadona de l'Institut Municipal d'Esports (IME), i que ha abordat la «necessitat» que hi hagi «més igualtat real» al món de l'esport.

Segons han informat, s'han donat cita grans referents de l'esport d'ahir i d'avui d'arreu de l'Estat espanyol, com Conchi Bellorín, Brigitte Yagüe, Beatriz Manchón, Úrsula Pueyo, María Vasco i Laura Quetglas.

En aquesta taula rodona, moderada per l'esportista paralímpica de natació Esther Morales, les esportistes d'elit han posat en relleu «la necessitat d'una igualtat real al món de l'esport» que s'ha de traduir en millores «en matèria d'ajudes, beques, més visibilitat en els mitjans i consum d'esport femení i minoritari, entre altres».

En aquesta edició, les intervencions s'han centrat a la planificació de la retirada a causa de la dificultat que es troben moltes esportistes «per incorporar-se a un món laboral que no les reconeix fora de l'esport, i de vegades ni tan sols dins».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.