Setmanari d'informació local - 138 anys

'Jo sí, orgullosament feminista' és el lema sota el qual el Govern dóna suport a la vaga

18789

El Govern ha mostrat aquest dilluns el seu suport a la vaga feminista convocada per a aquest dijous 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. La presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, la vicepresidenta Bel Busquets i les conselleres Pilar Costa, Catalina Cladera, Fina Santiago, Patricia Gómez i Fanny Tur, al costat d'alts càrrecs del Govern, s'han fotografiat al pati del Consolat de Mar davant una pancarta amb el lema 'Jo sí, orgullosament feminista'.

Segons ha destacat l'Executiu, ja ha mostrat «en reiterades ocasions el seu compromís amb la igualtat i en defensa de la dona» i, així, ha recordat que va impulsar la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, una norma pionera quant la definició de sis tipus de violències masclistes i la tipificació de l'impagament de les pensions com a violència econòmica.

A més, ha posat en marxa el Pacte social contra les violències masclistes. Dins d'aquest, s'emmarca el pla transversal 2017-2020, que implica a les deu conselleries i conté sis línies estratègiques, 23 objectius i 135 mesures i està dotat amb 13,6 milions d'euros, que representen un increment del 73 per cent en relació amb l'anterior projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.