Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 400 alumnes de centres d'Eivissa participaran a la iniciativa 'Ciència per a tothom'

18731

Més de 400 alumnes de tercer i quatre d'ESO i de primer de Batxillerat d'un total de 12 centres educatius participaran a Eivissa els dies 6, 7 i 8 de març en les activitats del programa 'Ciència per a tothom', que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques i tècniques, segons ha destacat la Universitat de les Illes Balears (UIB) en un comunicat. La iniciativa tendrà lloc a la seu eivissenca de la UIB i els alumnes participaran per torns en diverses activitats com 'Física i Química recreatives' o 'Programació amb Arduino d'un sistema de semàfors'.

Les activitats Demolab i Demotec estan organitzades per la Facultat de Ciències i l'Escola Politècnica Superior, en el marc del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat de la UIB i la Conselleria d'Educació i Universitat. A més, estan patrocinades per la Residència d'Estudiants de la UIB.

També s'oferirà una activitat organitzada per Xarxa Elèctrica d'Espanya, que ha impulsat el programa 'Jugant entreREdes' per donar a conèixer el funcionament del sistema elèctric nacional i fomentar l'eficiència energètica a les aules.

El dia 7, la seu a Eivissa de la UIB acollirà activitats obertes al públic en general, com un taller sobre el joc digital.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.