Setmanari d'informació local - 138 anys

Damià Pons, Carme Riera i Isidor Marí, membres del nou consell editorial de la revista de l'IEB

18719

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, presentarà aquest divendres, a les 19.00 hores, a l'Arxiu del Regne de Mallorca, el nou Consell Editorial de la revista Estudis Baleàrics. Segons ha detallat la Conselleria, durant l'acte també es presentaran els actes de les 'XXXIV Jornades d'Estudis Històrics Locals. El patrimoni immaterial. Entre la revisió i el descobriment'.

L'Institut d'Estudis Baleàrics ha renovat el Consell Editorial de la seva revista, unificant en un els consells de redacció i assessor que hi havia fins ara, i que compta amb representants de cadascuna de les Illes.

Els nous quinze membres que a partir d'ara formen part són Carme Riera, Damià Pons, Isidor Marí, Rosa Planas, Alícia Sintes, Maria Magdalena Brotons, Maria Teresa Ferrer, Pilar Arnau, Joana Maria Palou, Climent Picornell, Bernat Joan, Gerard Mora, Miquel Àngel Llimona, Carles Cabrera i Jordi Maíz Chacón.

Sobre el contengut de les Jornades, que queden recollits en la publicació presentada, es tracta dels elements del patrimoni immaterial, l'etnobotànica, plantes medicinals, cançons i danses, l'arquitectura tradicional i toponímia en l'antic terme de Petra (Mallorca).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.