Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Mallorca Literària convoca tres beques de gestió i recerca de fons documentals

18679

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, a través de la Fundació Mallorca Literària, i amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha convocat tres beques de pràctiques de gestió i recerca de fons documentals, centrades en els fons de Llorenç Vilallonga, de Rafel Ginard i de Blai Bonet.

Així mateix, les tres beques estan vinculades a tres projectes concrets: el projecte de 'Catalogació de fons documental' del fons Llorenç Vilallonga, el 'Cançoner 2.0. Recerca i catalogació’ del fons Rafel Ginard, i 'Hemeroteca i epistolari' del fons de Blai Bonet. Els treballs becats han de desenvolupar-se entre maig i desembre de 2018 i impliquen una dedicació de 400 hores. La dotació econòmica de cadascuna de les beques és de 2.500 euros.

Segons la institució insular, les persones sol·licitants han de ser llicenciades, graduades o estudiants universitaris, que han de ser avalats per un professor universitari. Les sol·licituds es presentaran per via electrònica a l'adreça arxiu@mallorcaliteraria.cat indicant el projecte al que s'opta.

El termini per presentar les sol·licituds

Finalitza el dia 18 de març de 2018 i l'adjudicació de la beca es farà pública abans del dia 18 d'abril de 2018.

La Comissió Avaluadora estarà integrada pels membres de la Comissió Assessora de la Fundació Mallorca Literària, o persones en els qui deleguin. A més, els beneficiaris de les beques hauran de presentar una memòria final del projecte, en el termini màxim de dos mesos des que hagi acabat la beca. Finalment, es preveu la possibilitat de prorrogar la beca concedida com una continuació del mateix projecte, per un període igual que l'adjudicat el 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.