Setmanari d'informació local - 138 anys

#AlertaUltra: Brutal agressió homòfoba i catalanofòbica a Palma

18551
Els joves foren increpats i agredits per la seva condició sexual i per parlar en català. | Fotos: Pedro Deskremado/Facebook

Nova agressió per motius d'identitat a Palma. Una parella ha denunciat a través del seu compte de Facebook que ha rebut una brutal «pallissa» per la seva condició sexual i per utilitzar la llengua catalana. Els joves han rebut nombrosos suports i comparticions a través de les xarxes socials. 

Segons es relata al perfil públic de 'Pedro Deskemado', el jove i el seu company passejaven pel carrer Arxiduc Lluís Salvador al voltant de les 21.30 hores quan un grup de dos joves i una al·lota els va començar a seguir amb, el que semblaven, males intencions.

Segons relata, foren insultats per parlar en català i «es ficaren amb nosaltres pel fet de ser homosexuals». La cosa va anar a més. Els van cridar «maricones i els van començar a apallissar. «Una vegada ja ens tenien a terra agafaren la motxilla de la meva parella i van començar a córrer».

A hores d'ara, dbalears desconeix si els joves han denunciat formalment l'agressió davant la policia o les instàncies pertinents. Amb tot, han assegurat haver rebut molts de suports i que seguiran «lluitant contra la discriminació amb més força que mai».

                 

                  

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.