Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consolat de Mar s'obri al públic amb motiu del Dia de les Illes Balears

Del 28 de febrer al 4 de març el programa inclourà visites guiades, contacontes, visites teatralitzades, un espai de jocs i concerts amb 'vermutades'

18549
El Consolat de Mar obrirà les portes al matí per als més petits, amb visites infantils guiades per Emmanuel Danet. | UH/Arxiu

El Consolat de Mar, seu de la presidència del Govern de les Illes Balears, continua amb la política de portes obertes i donarà continuïtat a les activitats que s'han duit a terme en els darrers anys i que tanta participació ciutadana han tingut. D'aquesta manera, tal com han assegurat aquest dissabte, s'organitzen activitats que «possibiliten un aprenentatge didàctic i innovador de la història d'un dels edificis més emblemàtics de les Balears».

El Consolat de Mar obrirà les portes al matí per als més petits, amb visites infantils guiades per Emmanuel Danet. Durant els dies 1, 2, 3 i 4 de març s'organitzaran visites per a grups reduïts d'infants, d'entre 3 i 12 anys, en horaris diversos. Concretament: els dies 1, 3 i 4 de març, a les 10.30 h, 11.15 h i 12.00 h, i el dia 2 de març, a les 11.15 h, 12.00 h i 12.45 h. Per assistir-hi, caldrà reservar prèviament.

Els dies 28 de febrer i 2 i 3 de març tindran lloc, durant la tarda, les visites nocturnes teatralitzades, dirigides per Francesca Vadell, de la companyia Cia Na Maia. Es programaran quatre sessions per jornada (19.00 h, 19.50 h, 20.40 h i 21.30 h).

Aquestes dues visites seran gratuïtes. Per assistir-hi, caldrà reservar prèviament a través del web consolat.caib.es. Tal com ha explicat el Govern, «el nombre de places per a cada una d'aquestes activitats és limitat i les reserves es confirmaran per ordre de sol·licitud, fins que s'omplin els aforaments establerts».

A més, des de les 15.00 h i fins a les 19.00 h, com ja és habitual, s'organitzaran també visites a l'edifici del Consolat, amb guies professionals. Per assistir a aquestes visites gratuïtes no és necessari reservar prèviament i és suficient acudir a les portes del Consolat per l'entrada dels canons.

Per la seva part, la Llotja romandrà oberta els dies 1 i 4 de març, de 10.00 h a 22.00 h, i els dies 28 de febrer, 2 i 3 de març, de 10.00 h a 19.00 h.

Jardins del Consolat
El pati del Consolat estarà obert cada dia des de les 11.00 h fins a les 19.00 h. Els dies 2 i 3 de març, aquest pati es convertirà en una ludoteca per als més petits, de 0 a 5 anys. S'habilitaran 400 m2 d'espai de jocs diversos: jocs de taula, de motricitat, d'habilitat i punteria, de construcció, etc., dirigits per Ludoteca de Jardí.

Així mateix, els dies 1 i 4 de març, a partir de les 12.30 h, es durà a terme un tast de begudes de les Illes Balears, com ara vermuts i aperitius a preus populars, a càrrec de La Vermutera. El dijous 1 de març, la cantant Júlia Colom oferirà un concert, mentre que el diumenge 4 de març, actuarà al pati del Consolat el grup Long Time No Swing, que inclourà una ballada de swing.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.