Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern i Cort ingressen 1,4 milions per l'arrendament del Palau de Congressos

18545
Imatge de la reunió del Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma. | Ajuntament de Palma

El Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A., integrat per l'Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears s'ha reunit aquest divendres per tractar diversos assumptes relacionats amb la gestió de la infraestructura.

En concret, segons ha explicat Cort, s'han destacat les quantitats que ja s'han ingressat per l'arrendament de la instal·lació així com els usos públics acordats del Palau de Congressos per part d'ambdues administracions durant aquest 2018.

Així, la quantitat total ingressada per Palau de Congressos de Palma, S.A. per a l'exercici 2017 ha estat d'1.435.591,31 euro. Aquest import, «al tractar-se de la primera anualitat, suposa un 15% de volum net de la xifra de negocis que ha generat l'arrendatari. Si bé inicialment la quantitat percebuda, per estimació prevista al contracte, va ser d'1.219.259,70 euros, la liquidació final per major volum d'activitat ha suposat un ingrés addicional de 216.331,61 euros».

Agenda completa

D'altra banda s'ha informat dels esdeveniments que, en virtut de les reserves dels espais que es preveuen al contracte d'arrendament, s'han desenvolupat per part de l'Ajuntament i el Govern: Trobada de bandes municipals organitzat per part de l'Ajuntament de Palma dia 21 de gener de 2018, Fira de l'Ocupació de PalmaActiva els dies 21 i 22 de febrer, Premis Ramon Llull dia 28 de febrer per part del Govern de les Illes Balears i IV Congrés Nàutic els dies 8 i 9 de març.

També s'ha destacat l'organització promoguda per part de l'Institut Municipal d'Esports del Congrés Nacional d'Eficiència Energètica i Sostenibilitat previst per als dies 19 i 20 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.