Setmanari d'informació local - 138 anys

L'actor danès Pilou Asbaek promociona Mallorca al mercat nòrdic

18535

L'actor danès Pilou Asbaek, conegut per interpretar un paper en la sèrie 'Joc de Trons', ha promocionat Mallorca davant el mercat nòrdic, basant-se en «les sensacions, els olors i els sabors» de l?illa. Segons ha explicat aquest divendres en un comunicat el Consell de Mallorca, Asbaek ha estat l'encarregat d'inaugurar la fira turística danesa 'For Alle - The Danish Travel show'.

Durant el monòleg que ha realitzat l'actor, Asbaekha ha fet un recorregut per Mallorca a través de les seves vivències personals i les de la seva família. L'actor ha mostrat una Mallorca «desconeguda» per al públic danès, la Mallorca rural.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha considerat «molt positiva» la presència de Mallorca a la fira turística que continuarà fins al dia 25 de febrer. Així mateix, ha manifestat que «s'ha aconseguit traslladar i projectar una imatge de Mallorca que en el futur serà molt beneficiosa atès que s'han ofert alternatives que agraden al mercat escandinau».

Per la seva banda, el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha fet una valoració positiva de la presència atès que s'han «obert noves portes per impulsar altres sectors econòmics relacionats amb la indústria turística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.