Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Arxiu del Regne ofereix visites guiades perquè es conegui part del fons documental

18525

La Conselleria de Cultura ha informat aquest divendres que l’Arxiu del Regne de Mallorca, centre dependent de la Conselleria, ofereix visites guiades a les instal·lacions del centre adreçades a diferents col·lectius (grups escolars, associacions, entitats) i persones interessades que vulguin acostar-s’hi per conèixer part del fons documental i el funcionament intern d’aquesta Institució.
 
A més, han recordat que tant la sala d’actes com la sala d’exposicions es posen a disposició de qualsevol institució, associació o persones interessades a fer-ne un ús de caire social, cultural o patrimonial, en aquests espais nous i rehabilitats.
 
Segons han informat, d’ençà de la seva inauguració, després de la reforma integral de l’edifici, s’han fet visites adreçades a escoles i centres de secundària, grups universitaris, centres de formació ocupacional i del professorat, associacions culturals, etc., així com les duites a terme per al públic general en dates assenyalades (Dia de les Illes Balears, Dia Internacional dels Arxius).
 
Es poden sol·licitar visites guiades gratuïtes en grup fins a un màxim de 20 persones, segons la disponibilitat i prèvia sol·licitud a l’Arxiu del Regne. Aquest mateix divendres un grup de 8 persones, professors jubilats, estudiants de cursos d’història, etc, han pogut gaudir d’una explicació didàctica sobre els documents més representatius de l’Arxiu, i a continuació d’un recorregut tant pels espais públics com per les zones d’accés restringit.
 
D'aquesta manera, han visitat i conegut el funcionament de la sala d'investigadors, la sala de digitalització i restauració o una sala de dipòsits compactes, on es conserven documents originals del segle XIII en endavant.
 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.