Setmanari d'informació local - 138 anys

La IV Marató de reciclatge creatiu de roba comptarà amb rèpliques de cossos «reals» com a maniquins

18487

La IV Marató de reciclatge creatiu de roba, amb la finalitat de donar «una segona vida» a teixits que eren residus i augmentar la sensibilització ciutadana sobre aquest tema, comptarà amb rèpliques de cossos «reals» de dones com a maniquins per conscienciar sobre la diversitat de cànons de bellesa.

Segons ha detallat en un comunicat aquest dijous el Consell de Mallorca, durant nou hores els participants, tant de manera individual com en parelles, hauran de crear diferents dissenys a partir de roba procedent de la recollida selectiva. Amb aquesta iniciativa també es pretén promoure el 'ecodisseny' en el sector de la moda i el tèxtil, generar un espai creatiu on es pugui dur a terme i contribuir així a disminuir les emissions de CO2 a l?illa.

Els interessats es poden inscriure a la pàgina web de la Fundació Deixalles (www.deixalles.org), des d?aquest 22 de febrer a les 15:00h fins el dia 9 de març a les 20:00h. La Marató se celebrarà el 13 de març en el Centre Flassaders de Palma.

El guanyador rebrà un premi de 600 euros, el segon de 300 euros i el tercer una nit en un refugi de la xarxa del Consell per a sis persones. A més, una selecció de les millors propostes s'exposarà a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.