Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol lamenta la defunció de Forges: «Ens ha deixat el gran humorista»

18475

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha lamentat aquest dijous la defunció d'Antonio Forges, conegut com a 'Forges', i ha assegurat que ell va saber reflectir «des de la senzillesa, la humanitat i l'empatia, la realitat política i social de les últimes dècades».

«Quina notícia més trista. Ens ha deixat el gran Antonio Forges 'Forges', un dibuixant genial que ha sabut reflectir des de la senzillesa, la humanitat i l'empatia, la realitat política i social de les últimes dècades. El seu llegat quedarà per sempre», ha declarat la també secretària general del PSIB en el seu compte de Twitter. L'humorista gràfic ha mort durant la matinada d'aquest dijous a Madrid als 76 anys víctima d'un càncer, segons han informat fonts de la seva família al diari 'El País' amb el qual el dibuixant col·laborava des de l'any 1995.

'Forges' va néixer a Madrid el 17 de gener de 1942. A partir dels 14 anys va començar a treballar a la Televisió Espanyola, on va començar a dibuixar, i ha col·laborat per a les principals revistes d'humor espanyoles, des de 'Germà Llop', 'La Guatlla', o 'El dijous', així com en diaris d'informació general com a 'Poble', 'Informacions', 'Diari 16' o 'El Mundo'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.