Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Orquestra Simfònica ofereix el seu desè concert de temporada a l’Auditòrium de Palma

18363

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears (OSIB) oferirà el seu desè concert de temporada aquest dijous a l’Auditòrium de Palma i el 23 de febrer a l’Auditòrium de Manacor, ambdues funcions començaran a les 20:00 hores.

Segons ha explicat en un comunicat l’OSIB aquest dilluns, el concert estarà marcat pel protagonisme del compositor en residència Antoni Parera i la seva obra 'Obertura per a un bon dia'; el pianista Joaquín Achúcarro, qui interpretarà el 'Concert per a piano número 4' de L.V. Beethoven; i la direcció de Guillermo García.

El compositor mallorquí Parera ha estat guardonat amb el ‘Premi Nacional de Música 2016’ del Ministeri de Cultura. Per la seva banda, Achúcarro ha ofert recitals i tocat com a solista a més de 200 orquestres, incloent la Filharmònica de Berlín, Nova York o Londres, al costat de més de 400 directors. García Calvo serà l'encarregat de dirigir l'orquestra. Des de la temporada 2017-2018 és director general musical del Theater Chemnitz (Alemanya) i director titular de Robert-Schumann-Philharmonie.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.