Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB acusa el PSOE de Palma de donar «tracte de favor» als conductors de les galeres

18283

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha acusat el PSOE de Palma de donar «tracte de favor» als conductors de les galeres de cavalls, «després de més de 1.175 dies en els quals no han estat capaços o no han volgut canviar la promesa ordenança del transport de galeres». Des de la formació han assegurat que aquest divendres un cavall descontrolat d'una galera ha causat danys a quatre cotxes i diverses motos estacionats al carrer Eusebi Estada.

«Què s'amaga darrere d'aquest retard en el canvi de l'actual i desfasada ordenança de les galeres de cavalls? No són suficients 1.175 dies per canviar-la?», s'ha qüestionat el coordinador de l'àrea animalista d’EUIB, Guillermo Amengual.

En aquest sentit, han criticat que «duen molts mesos retardant fer el pas promès d'endurir l'ordenança per millorar el benestar dels animals» i ha assegurat que «sembla que poc els importa que durant aquesta legislatura hagin mort dos cavalls i altres tres hagin sofert sengles accidents».

Per tot això, des d’EUIB han exigit a l'Ajuntament de Palma que iniciï els tramits per substituir els cavalls de les galeres per vehicles elèctrics, «així com van signar en els Acords pel Canvi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.