Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern autoritza la contractació de la reforma d'un edifici de l'Hospital Can Misses

18275

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres la contractació de l'obra de reforma integral de l'edifici J de l'Hospital Can Misses, a Eivissa, amb un pressupost de 2.819.717 euros. Segons ha informat l'Executiu, a l'edifici es crearà una unitat de convalescència polivalent com a part de l'estratègia d'atenció als pacients crònics.

També s'instal·laran en ell el nou Centre de Salut Can Misses, un ampli espai destinat a les associacions de pacients i la Fundació Banc de Sang i TeixitsD'altra banda, es mantendrà una zona destinada a professionals i també a familiars de pacients desplaçats des de Formentera.

Quant a la unitat de convalescència polivalent, aquesta disposarà de trenta habitacions dobles, distribuïdes en dues plantes, que es destinaran a persones que requereixin una recuperació llarga i també a pacients pal·liatius. Amb aquesta unitat es pretén donar resposta a persones que, donades les seves característiques, hagin de ser ateses en unitats especials i no en un hospital d'aguts.

El Centre de Salut Can Misses disposarà de vint-i-cinc consultes, amb les seves sales d'espera corresponents. A més, també es crearà la Unitat de Conductes Addictives. Per la seva banda, les associacions de pacients disposaran de set sales de 30 m2, aproximadament, a l'espai que ocupava el Servei d'Urgències de l'antic Hospital, a més d'una gran sala polivalent de 150 m2.

S'integraran, a més, les instal·lacions de la Fundació Banc de Sang i Teixits. També es consolidarà una residència destinada a professionals i a familiars de pacients desplaçats des de Formentera. La zona del mortuori multiplicarà per sis l'espai disponible, amb una sala d'autòpsies i un dipòsit amb sis cambres mortuòries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.